O mně – kdo je Roman Maštalíř a proč píše Strudel

Jmenuji se Roman Maštalíř, jsem zakladatel Eventee, nástroje pro virtuální i tradiční konference a příležitostný jablečný „Strudel“ blogger.

Již od roku 2017 publikuji tento jedinečný týdeník Strudel, který se primárně točí kolem produktů a služeb Apple. S pravidelností, v nemoci i při dovolené, každý pátek večer najdete v mailové schránce nové číslo Strudelu Newsletteru

Pokud se chcete na něco zeptat nebo jen napsat „ahoj“, můžete na můj e-mail roman.mastalir@gmail.com.

O Strudelu

Odjakživa mě baví technologie, komunikace s lidmi, ale hlavně sdílení znalostí a zkušeností, které někomu mohou zlepšit den. Strudel samotný se dělí na dvě hlavní části, Newsletter a Blog. Newsletter vychází pravidelně každý pátek již od roku 2017 a jeho obsahem je můj osobní názor na dění ze světa Apple za uplynulý týden. Blog na druhou stranu vznikl poměrně nedávno a jeho účelem je sdílet zkušenosti, které by se do Newsletteru jinak nevešly, jako např. mé 30 denní odpojení od sociálních sítí.

Podpořte Strudel

Strudel vznikl a stále existuje jako mé hobby a není koncipovaný jako práce nebo podnikání, v tom ohledu mne plně naplňuje Eventee. Proto zde ani v Newsletteru nenaleznete reklamu.

Výjimečně můžete narazit na doporučení, ze kterého případně plyne Strudelu provize na jeho provoz. V takovém případě se vždy jedná o upřímné doporučení produktů, služeb, nebo knih, které vlastním nebo s nimi mám pozitivní zkušenost. Např. platební karta Revolut.

Patreon

Pokud rádi čtete Strudel a chtěli byste jej podpořili malou částkou, Patreon je způsob, jak můžete pomoct. V hodnotě $1, $2 nebo $4 můžete jednorázově nebo pravidelně přispět na doménu, hosting, poplatky za odeslané maily atd.

Jako poděkování Patronům zdarma rozdávám kódy na recenzované aplikace nebo služby. Pokud se naskytne, tak i slevy na produkty a další benefity. Pokud někdy na Strudelu vznikne placený exkluzivní obsah, např. eBook na vybrané téma, budou k němu Patroni mít přístup zdarma. Zkrátka vše, k čemu se prémiově dostanu, rozdám Partonům.

Subscribe to Strudel News

Tak trochu jiný blog o Apple.

People

Founder of Eventee.co, Tesla lover, Apple sheep, Nintendo fanboy, dream maker, optimist. 🚀